Even voorstellen!

Ik ben Bert Koertshuis en heb al meer dan 25 jaar mijn eigen bedrijf. Ik was tot nu toe gericht op evenementen en (film)decors, maar ik heb mij inmiddels gespecialiseerd in schilderwerk en houten meubels op maat. Bent u er niet zeker van of uw wens door mij uitgevoerd kan worden? Bel me, en dan krijgt u een eerlijk en snel antwoord. 

Eigen werkplaats en transport

Ik beschik over een eigen werkplaats en professioneel gereedschap om de houtenmeubelen daar (gedeeltelijk) te fabriceren. Maar wellicht is bij uw opdracht werken op locatie de beste oplossing. Ik zal dit altijd vermelden tijdens het gesprek en ook in mijn offerte en opdrachtbevestiging. Om alles te kunnen vervoeren rij ik een zakelijke bestelbus. Daarom heb ik genoeg ruimte om meubelen, planken, verf en ander materiaal naar uw locatie te brengen.

Unieke schilderingen en meubels op maat

Vanwege mijn jarenlange ervaring in de evenementen- , stand en decorbouw ben ik gewend om creatief te denken en te creëren. Zo kan ik bijvoorbeeld ook zorgen voor een unieke muurschildering in uw (slaap)kamer of die van uw kinderen. En heeft u kamer of tuin een moeilijk hoekje voor een meubel op maat? Dan kom ik met een ontwerp dat daar rekening mee houdt, en precies past.

In welke regio’s werk ik? 

Ik woon in Terheijden, maar werk in een ruime straal rondom deze plaats. Dus woont u in de gemeente Drimmelen, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Moerdijk, Waalwijk, Den Bosch, Dordrecht, Zwijndrecht of een andere omringende gemeente, neem dan zeker contact met mij op.

 
E-mailen
Bellen