Voorbeelden van diverse opdrachten

Door de jaren heen heb ik enorm veel projecten gedaan. Hieronder vind je enkele voorbeelden van de klussen die ik heb uitgevoerd. Het is natuurlijk onmogelijk om alles te laten zien, dus bel of mail me even als je iets wilt dat hier niet tussen staat. De beurzen, decors en evenementen heb ik van Brazilië tot Australië mogen realiseren. Het betreft eigentijdse concepten en ideeën die door mijzelf zijn geproduceerd, geschilderd en zijn opgebouwd.

 

Meubels en timmerwerk op maat

 

 
Referenties

Fam. de Groot: "Bert is ontzettend creatief. Hij heeft voor onze dochter op haar slaapkamer een inbouwbed op hoogte gemaakt met hieronder veel plek voor haar schoenenverzameling. Hij heeft dit heel netjes en goed in elkaar gezet. Onze dochter was echt super blij met het resultaat."

Rob H.: "Toen ik een speciale bar wilde, heb ik meteen Bert gebeld. Ik kende hem vanuit de standbouw en wist dat hij heel creatief is, een harde werker en goed luistert naar wat je wilt. Ik ben dan ook heel tevreden met het resultaat! Ik kan Buxwood zeker aanraden."

Ingeborg K.: "Het huis kon van binnen en buiten een goede schilderbeurt gebruiken. Gelukkig had Bert tijd en heeft hij de klus geklaard. Het ziet er allemaal weer helemaal netjes uit. We kunnen weer een aantal jaar vooruit."

 
E-mailen
Bellen